Idag har hela familjen varit hemma hos några vänner på lite "julknytisfika". Jättetrevligt:)
Jag bakade en glutenfri mjukpepparkaka som nästintill blev lika god som den vanliga jag gör!

Receptet har jag fått av en kompis men jag tillsatte ca 1 msk lingonsylt, mums!
3 dl mjölmix
2 dl socker
2 tsk bakpulver
2 tsk malen kanel
1 tsk malen ingefära
1 tsk malda nejlikor
1/2- 1 tsk fiberhusk
175 g smör
1 dl naturell yoghurt eller filmjölk
1/2 dl hett vatten
2 ägg
Blanda alla torra ingredienser väl. Smält smöret och blanda ner yoghurt/ fil och vatten. Vispa äggen och blanda ner i smeten. Rör försiktigt smeten slät. Smörj och bröa en avlång form ca 1,5 l.
Grädda kakan i 175 grader i 40-45 min i nedre delen av ugnen.